Autor i uputstvo


Upoznajte autora

Srđan Prvulović je diplomirani homeopata sa višegodisnjim iskustvom u terapeutskom radu. Na osnovu praktičnog iskustva i detaljne analize kliničkih slučajeva, Srđan je razvio principe novog multidisciplinarnog pravca i terapeutskog modaliteta. Ovaj novi pristup se zasniva na postulatu da je geografija uma i tela jednaka i da se dijagnostika i lečenje uvek i nužno odvijaju u obe ravni istovremeno. Vrlo srodna telesnoj psihologiji, Srđanov pravac ulazi duboko u samu fiziologiju tela i biomehaniku pokreta i nastoji da formira zakonitosti o međusobnoj uslovljenosti tela i psihe, i shodno tome,o zdravom i patološkom funkcionisanju čoveka kao celovitog bića.

U okviru ovog pristupa, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u terapeutskom radu, Srđan je razvio psihološku alatku Skarabej – slikovitu meta-matricu misaonih procesa i reagovanja na date situacije koja ima za cilj da osposobi osobu da na inovativan način rasvetli problematične psihičke sadržaje.

Podelite sa prijateljima:
Podeli sa prijateljima na Facebook-u Podeli sa prijateljima na Twitter-u Podeli sa prijateljima na LinkedIn-u Podeli sa prijateljima na Google+

Skarabej edukacija


Osmišljena kao psihološka igra, Skarabej vodi osobu na unutrašnje, samo-refleksivno putovanje kroz njene uobičajene putanje razmišljanja, emotivne reakcije i izbore ponašanja. Uz pomoć obučenog terapeuta, a kroz program specifičnih psiho-fizičkih vežbi, pokreta i tehnika, osoba se usmerava na osvešćivanje, razrešavanje, odnosno oslobađanje od postojećih "iskrivljenih" sadržaja i poboljšanja opšteg stanja.

Više o edukaciji

Kontaktirajte nas


  
  
  
POŠALJI PORUKU!
 
Podelite sa prijateljima:
Podeli sa prijateljima na Facebook-u Podeli sa prijateljima na Twitter-u Podeli sa prijateljima na LinkedIn-u Podeli sa prijateljima na Google+