Edukacija
Skarabej

Beograd, Makedonska 21, Impact Hub
01.03.-07.06.2017.

Upoznaj sebe

Skarabej Edukacija


"Svi želimo da imamo sreću, život ispunjen zadovoljstvima i sitnim ugodnostima. Zarad toga prihvatamo vrednosti i puteve ovog sveta, i od prvog uobročavanja ponavljamo, glumimo, učimo da budemo neko drugi. A to nije Stvarnost, već iluzija."

Cilj je BITI U STVARNOSTI. Tada adekvatno reagujemo na svaku životnu situaciju, i misleno, i emotivno, i delatno.


Imate prijatelje koji su zainteresovani za edukaciju?
Podelite im informacije!
Podeli sa prijateljima na Facebook-u Podeli sa prijateljima na Twitter-u Podeli sa prijateljima na LinkedIn-u Podeli sa prijateljima na Google+

Teme Edukacija Skarabej Modul 1


Možete se prijaviti za svaku temu posebno ili izaberite prijavljivanje za ceo modul 1

Interesantno, zanimljivo, uzbudljivo i lično! Želite da probate?
Trenutno nemamo zakazanih novih radionica, ali javite nam se, pa ćemo organizovati upoznavanje i prezentaciju!


  

  

  Promotivna ponuda i plaćanje


Promotivna cena jedne dvočasovne radionice za jednog učesnika je 1000 dinara. Na radionicama će biti obezbeđen Skarabej za rad. Plaćanje možete izvršiti na radionicama. Neophodno je samo da se prijavite unapred.
Skarabeja možete kupiti ukoliko želite da ga koristite van radionica, promotivna cena Skarabeja za učesnike radionice je 5.000 dinara.

Slike sa radionica

O predavaču


Srđan Prvulović

Srđan Prvulović je diplomirani homeopata sa višedecenijskim iskustvom u terapeutskom radu. Razvio je psihološku alatku Skarabej – slikovitu meta-matricu misaonih procesa i reagovanja na date situacije koja ima za cilj da osposobi osobu da na inovativan način rasvetli problematične psihičke sadržaje.

Rekli su o edukaciji


Odlična "Skarabej" psihološka alatka sa kojom sam imala priliku upoznati se u Rtanjskoj školi zdravog života, u koju dolazim na grupni i individualni rad sa Srdjanom Prvulovićem, već više od godinu dana. Rad sa Srdjanom, kao tvorcem "Skarabeja", vas dovodi do oslobadjanja patologija iz vašeg najdubljeg bića i oslobadjanje od oklopa, kako bi vaša Autentična ličnost mogla slobodno da živi.
S toga, preporuka za rad sa Srdjanom Prvulovićem od ❤️
I još samo da dodam, da sam zahvalna što sam Srdjana upoznala kao mentora i želim i dalje da se nadogradjujem u radu sa njim.

Bojana Smolić

Kroz lagan pristup svakom učesniku Srdjan vas upućuje na vas same gde se osvrćete i zavirujete duboko u sebe, skidate prašinu sa učaurenih sećanja koja vam ne dozvoljavaju da idete napred i potom otkrivate puteve koje vode u čisto zdravlje! Mnoštvo korisnih stvari koje sam naučila u zajedničkom radu koristim svakodnevno, a uvidi koje sam ponela sa svakog seminara su mi dragoceni. Beskrajno se radujem ponovnom vidjenju!

Sanja Veselinović

Iskrena preporuka za Srdjanove radionice, svima koji zaista žele promenu u svom životu... učimo kako da se povežemo sa samim sobom i kako da se oslobadjamo sopstvenih ograničenja... neprocenjivo iskustvo ❤️

Lily Ana

Skarabej igra


Osmišljen kao psihološka igra Skarabej vodi osobu na unutrašnje samorefleksivno putovanje kroz njene uobičajene putanje razmišljanja i emotivne reakcije.

Saznaj više

Kontaktirajte nas


  
  
  
POŠALJI PORUKU!
 
Podelite sa prijateljima:
Podeli sa prijateljima na Facebook-u Podeli sa prijateljima na Twitter-u Podeli sa prijateljima na LinkedIn-u Podeli sa prijateljima na Google+